Olet se sitten sinä, yritys, pieni tai suuri, jokaisen kuvauksen toteutan räätälöitynä ja uniikkina. Kokonaisuus on mikä ratkaisee ja se on enemmän kuin pelkkiä kuvia.

Kuka sinä olet, miltä näytät?

Jätätkö heti muistijäljen katsojan mieleen? Erotutko joukosta kuvillasi somessa, sivuillasi, printissä? Tiedätkö kenelle kuvasi toimivat?

Visuaalinen holvi

Oletko miettinyt kenen tarinaa oikeasti kerrot, jos et käytä kuvia itsestäsi, omasta tuotteestasi tai palvelustasi? Oletko se sinä oikeasti, jos kuvat ovat “jostain”?

Minä luon sinulle oman brändiholvin, holvin, jossa omat kuvasi elävät ja hengittävät, kertovat tarinaa sinusta. Minulla on taito löytää oikea kulma kenelle vain – kerro minulle vain mitä sinä oikeasti teet niin minä näytän miltä se näyttää.

Tässä palvelussa maksat vain tunneista ja saat kaiken mitä niiden aikana syntyy. Olen tästä halunnut tehdä niin yksinkertaista ja läpinäkyvää kuin vain pystyn.

Erottuvuus

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään montako kuvaa näet päivän aikana? Mitkä jäävät mieleesi? Ei kovin moni kuva mutta olen varma että ne, jotka muistat, erottuvat aitouden vuoksi.

Mikä on ensivaikutelma, jonka sinä haluat antaa? Tasaisen tappavaa mitä sattuu vai oikeasti erottuva, uniikki kuva sinusta itsestäsi?

Ole sinä

Roihumon Brändiholvin avulla rakennetaan sinulle oikea mielikuva, oli se sitten henkilöbrändille, tuotteelle, palvelulle tai yritykselle.

Ole visuaalisesti yhtenäinen jokaisessa paikassa ja erotu heti

Brändiholvipaketit

Brändiholvi^3

2350 € (+alv) / ainakin 200 valmiiksi käsiteltyä kuvaa vapailla käyttöoikeuksilla

Kuvausaika n. 8h, joka kannattaa jakaa kahtia.

Tämä kattaa kokonaisuuden, jossa kuvataan fiiliksiä, henkilökuntaa, tuotteita, palvelukokonaisuuksia. Yksityiskohdat saavat oman huomionsa ja kuvituskuvat abstrakteine aiheineen.

Kuvat käyvät nettisivuille, somekanaviin, esitteisiin, Powerpoint-esitysten kuvituksina, käytännössä kaikkeen yrityksen viestintään ja markkinointiin.

Brändiholvi (suosituin)

1450 € (+alv) / ainakin 100kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla. Kuvausaika noin 4-7h ja riippuen laajuudesta tämä voi kannattaa jakaa kahtia.

Tähän pakettiin sopii sekä henkilöitä että tuotteita ja myös palveluja käytännössä.

Brändiholvin tehoaloitus

740 € (+alv) / ainakin 30kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla. Kuvausaika 2-3h.

Tehokas tapa laittaa brändinäkyvyys uuteen uskoon nopeasti ja tehokkaasti. Sopii erityisesti yksinyrittäjälle, henkilöbrändäykseen ja aloittavalle yritykselle.

Brändilipas

250 € (+alv) / ainakin 10kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla.

Sopii henkilöbrändäyksen alkuun ja esimerkiksi myös tuotteet kuvittamisen aloitukseen.

Kaikkiin hintoihin sisältyy aloitussuunnittelu, kuvat käsitellään kevyesti sopivaan värimaailmaan sopiviksi enkä koskaan pimitä kuvia tai pihtaa; jos kuva on hyvä, se tulee mukaan. Jos kuvausidea on ollut yksinkertainen toteuttaa, kuvia tulee enemmän. Jos kuvia käsitellään ja viilataan enemmän, niitä saa pykälän vähemmän mutta aina tarpeeksi.

Takuuna tyytyväisyystakuu, jos et pidä kuvien ensimmäisestä sarjasta, en laskuta. No hard feelings.


Haluatko ottaa kuvia itse mutta editointiin ei ole aikaa?

Minulla on sinulle kolme (3) ratkaisua:

Entä onko kameran käyttö hepreaa?

Sen ei tarvitse olla. Minä autan yhdessä aamu- tai iltapäivässä kuvasi kolme tasoa paremmaksi.

Tehtyjä kuvia